Via Interim-Onderwijs.nl kunnen onderwijsorganisaties snel, eenvoudig en kosteloos een interim professional vinden. Bekijk de openbare profielen, neem rechtstreeks contact op en maak samen afspraken over inzet en tarief.

Arco van Houwelingen 

Management PO 

  • (gedeeltelijk) beschikbaar vanaf november 2023
  • 16-20 uur/week

Ik ben ruim 22 jaar werkzaam in het onderwijs. Gestart als leerkracht in de bovenbouw en ontwikkeld tot directeur primair onderwijs. Ik heb op directieniveau gewerkt in verschillende rollen: locatiedirecteur, meer-schools directeur, interim-directeur en clusterdirecteur. Waar ik kom, werk ik samen vanuit vertrouwen om te kunnen komen tot verbinding en resultaat.

Mijn expertise ligt op het gebied van leiderschap & organisatieontwikkeling. Ik kan strategisch denken en ga doelgericht aan de slag. Mijn kracht is werken vanuit vertrouwen en professionals meenemen in ontwikkeling.

Ik heb ruime ervaring met leiderschap, ver- en nieuwbouwtrajecten en IKC-ontwikkeling. Ik heb ruime kennis van kinderopvang en ben in staat die te verbinden aan onderwijs om te komen tot een doorgaande lijn van 0–13. Ik ben beschikbaar voor een interim-opdracht en coaching en begeleiding van startende directeuren.CV


Contact

Woonplaats: Nijkerk

T: 0653250185

E: arcovanhouwelingen@icloud.com