Via Interim-Onderwijs.nl kunnen onderwijsorganisaties snel, eenvoudig en kosteloos een interim professional vinden. Bekijk de openbare profielen, neem rechtstreeks contact op en maak samen afspraken over inzet en tarief.

Natalie de Baat 

Initiatiefnemer/Eigenaar van Interim-Onderwijs.nl

Management PO

  • beschikbaar vanaf voorjaar 2024
  • 24-28 uur/week 
  • per direct beschikbaar voor advies en coaching

Bouwen, daar krijg ik energie van! En dat doe ik al bijna 30 jaar op verschillende scholen. Mijn ervaring is breed; ik heb gewerkt als directeur/bestuurder, schoolleider, intern begeleider, co-manager, bouwcoördinator en leerkracht. Vanuit ervaring heb ik kennis opgedaan van het onderwijs op reguliere openbare en christelijke scholen en op vernieuwingsscholen, zoals Jenaplan en Montessori. 

Als interim-directeur garanderen mijn kennis, brede ervaring en aanpak een succesvolle inzet. Ik kan snel doorgronden, ga planmatig en doelgericht te werk, en begeleid schoolteams zo toe naar een nog duurzamere basis van waaruit verder gegroeid kan worden. Altijd vanuit verbinding en met oog voor de ander. 

Vanuit de behoefte om als ZZP-er zichtbaar te zijn voor opdrachtgevers en op laagdrempelig wijze gevonden te kunnen worden, ben ik in 2019 gestart met Interim-Onderwijs.nl. Een openbaar en voor iedereen toegankelijk platform van interim-professionals in het onderwijs. Met ruim 60 collega's zijn we Interim-Onderwijs.nl en willen we de inzet van interimmers in het onderwijs betaalbaar houden door ons rechtstreeks aan opdrachtgevers te presenteren. CV


Referentie


Contact

Woonplaats: Rhenen 

T: 0611722966

E: vlietendebaat@gmail.com