Alle interimmers voor het onderwijs op één plek. Dat is Interim-Onderwijs.nl

Wat is de meerwaarde van Interim-Onderwijs.nl?

Ons platform is eigenlijk een "marktplaats" van ZZP interim professionals, die hun zichtbaarheid willen vergroten, een netwerk willen vormen en kennis met elkaar willen delen. Voor opdrachtgevers biedt Interim-Onderwijs een presenteerblaadje met een ruim aanbod van interim-professionals die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten in het onderwijs. Een bijkomend voordeel is dat opdrachtgevers rechtstreeks contact op kunnen nemen met de interimmer(s) en er direct afspraken kunnen worden gemaakt over inzet en tarief. Laagdrempelig en zonder kosten.


Wie is Interim-Onderwijs.nl?

Interim-Onderwijs.nl is in september 2019 ontstaan op initiatief van een groepje enthousiaste ZZP interimmers in het onderwijs. Interim-Onderwijs.nl maakt deel uit van Vliet&deBaat Interim Management en Advies. 


Zijn er kosten verbonden aan Interim-Onderwijs.nl?

Interim-Onderwijs.nl is een zelfstandig platform en opereert onafhankelijk van commercie of sponsoren. Het volledige beheer van ons platform, waaronder deze website, het up-to-date houden van de inschrijvingen, de PR, de organisatie van onze netwerkbijeenkomsten en het beantwoorden van vragen, kost natuurlijk tijd en geld. Dat maakt dat we werken met abonnementen voor onze interim-professionals. Zij betalen dus zélf voor hun vermelding op Interim-Onderwijs.nl. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar. 

Voor opdrachtgevers uit het onderwijs worden geen kosten in rekening gebracht. Ook niet als het tot een match komt met één van de professionals op ons platform. 


Al die interimmers... kost dat niet veel geld?

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan de inhuur van een interim professional. Het is daarbij goed om te beseffen dat de interim-professional alleen betaald krijgt voor gewerkte uren en zelf verantwoordelijk is voor onder andere zijn/haar arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en pensioen. Deze werkgeverslasten betaalt de interimmer dus zelf. Daarnaast neemt de interimmer een schat aan kennis en ervaring mee, plus de benodigde efficiëntie omdat het werk in een beperkt aantal uren moet gebeuren en maakt juist daarmee het verschil. 


Is Interim-Onderwijs.nl een bemiddelingsbureau?

Interim-Onderwijs.nl is een non-profit platform van ZZP interim-professionals. Zij willen graag op laagdrempelige wijze zichtbaar en vindbaar zijn. De meeste interimmers op ons platform zijn ook bekend bij de bureaus en via hen bemiddelbaar. Doorgaans geldt dan een fee of bemiddelingstarief van 15% tot 30% op het (uur)tarief van de ZZP interimmer. Opdrachtgevers uit het onderwijs kiezen er daarom steeds vaker voor een interim-professional te vinden via ons platform.

Er worden door Interim-Onderwijs.nl geen kosten bovenop het afgesproken tarief van de interimmer in rekening gebracht.


Hoe borgt Interim-Onderwijs.nl de kwaliteit van de professionals op haar platform?

Interim-Onderwijs.nl is een open platform van en door interim professionals. Ons uitgangspunt is dat we vertrouwen op de deskundigheid en integriteit van iedere zelfstandige interimmer die bij ons ingeschreven staat. Wel checken we de inschrijving bij de KvK, want dat is voorwaarde om ingeschreven te staan. Interim-Onderwijs behoudt zich het recht voor om interimmers niet in te schrijven en/of van ons platform te verwijderen. 


Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op