• Op Interim-Onderwijs.nl kun je snel en zonder meerkosten een interim professional vinden
  • Bekijk de openbare profielen, neem rechtstreeks contact op en maak samen afspraken over inzet en tarief

Jouw interimmer vind je hier

En je maakt samen afspraken over inzet en tarief

 

Jij weet als geen ander dat onderwijs altijd in beweging is. Zo kun je ineens geconfronteerd worden met tegenvallende onderwijsopbrengsten. Of één van je directeuren vindt een nieuwe werkplek en waar haal je zo snel een ander vandaan? De cultuur op één van je scholen vraagt een kwaliteitsimpuls. Of je mist een deskundig hoofd bedrijfsvoering die met jou de professionaliseringsslag kan maken die nodig is. En zo zijn er nog veel meer redenen te noemen voor de inzet van een interim-professional.


Bekijk onze interim-profielen

en neem rechtstreeks contact op

 


Hulp nodig bij je zoektocht?

Interim-Onderwijs.nl zoekt kosteloos met je mee

We snappen best dat het zoeken naar een beschikbare interimmer tijd kost. Daarom zoeken we graag met je mee. Klik op de button hieronder, vul je gegevens in, maak je zoekopdracht helder en verzend 'm.

We gaan direct voor je aan de slag!

 

Dit kosteloze aanbod geldt alleen bij directe zoekopdrachten uit het werkveld. Ben je een bureau op zoek naar kandidaten die je tegen meerkosten kunt bemiddelen? Dan geldt dit gratis zoekaanbod natuurlijk niet. Neem voor meer uitleg contact met ons op.Goed om te weten

Alle professionals op ons platform garanderen de eigen integriteit en deskundigheid. Neem bij vragen of twijfels hierover altijd direct contact met ons op. Interim-Onderwijs.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onvolkomenheden, onjuistheden of anderszins. Interim-Onderwijs.nl houdt zich het recht voor om inschrijvingen niet te accepteren of te verwijderen.