Via Interim-Onderwijs.nl kunnen onderwijsorganisaties snel, eenvoudig en kosteloos een interim professional vinden. Bekijk de openbare profielen, neem rechtstreeks contact op en maak samen afspraken over inzet en tarief.

U overweegt een interim oplossing voor uw tijdelijke vraagstuk? 

Die vindt u op ons platform. Alle professionals van Interim-Onderwijs.nl zijn werkzaam als ZZP-er in het onderwijs. 

U weet als geen ander dat onderwijs altijd in beweging is. Zo kunt u ineens geconfronteerd worden met tegenvallende onderwijsopbrengsten. Of één van uw directeuren vindt een nieuwe werkplek en waar haalt u zo snel een ander vandaan? De cultuur op één van uw scholen vraagt een kwaliteitsimpuls. Of u mist een deskundig hoofd bedrijfsvoering die met u de professionaliseringsslag kan maken die nodig is. En zo zijn er nog veel meer redenen te noemen voor de inzet van een interim-professional.

Bekijk onze profielen en neem rechtstreeks contact met ons opGoed om te weten

Alle professionals op ons platform garanderen de eigen integriteit en deskundigheid. Neem bij vragen of twijfels hierover altijd direct contact met ons op. Interim-Onderwijs.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onvolkomenheden, onjuistheden of anderszins. Interim-Onderwijs.nl houdt zich het recht voor om inschrijvingen niet te accepteren of te verwijderen.