Alle interimmers voor het onderwijs op één plek. Dat is Interim-Onderwijs.nl

Ook jij kunt jezelf op ons platform presenteren. 

Opdrachtgevers kunnen jouw profiel bekijken en rechtstreeks contact met je opnemen. 

Want Interim-Onderwijs.nl is dé plek waar vraag en aanbod elkaar weten te vinden. Daarnaast willen wij elkaar ook kunnen vinden; om te sparren, kennis te delen en om elkaar te attenderen op interessante opdrachten. We organiseren jaarlijks meerdere netwerkbijeenkomsten voor en door onze professionals en weten elkaar te vinden.

Draag jij onze ambitie en doelstellingen ook een warm hart toe? Doe dan ook met ons mee!


Online of live?

De Interim-Onderwijs MeetUP!

Na een succesvolle eerste 'live' bijeenkomst in maart 2020, organiseert Interim-Onderwijs.nl heel graag een tweede. Helaas heeft de coronapandemie meerdere keren roet in het eten gegooid... Toch blijven we uitkijken naar een bijeenkomst die in het teken staat van ontmoeting en uitwisseling.

Deze netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd door de leden, voor de leden en zijn kosteloos toegankelijk voor alle interim-professionals die zich bij ons aangesloten hebben. Naast ontmoeting en uitwisseling kijken we natuurlijk ook kritisch naar ons platform; wat gaat goed en wat kan beter? En wat vinden we belangrijk voor de toekomst? Zo blijven we met elkaar in ontwikkeling.


Volg ons op LinkedIn


Attendeer anderen op ons